Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Novi Sad
20.05.2016.
19:29 > 19:38
Fudbalski tereni na Sajmištu, na kojima se donedavno zabranjivala igra mališanima, biće im vraćeni na besplatno korišćenje.
  • Rekreativac

    21.05.2016 10:44
    Manipulanti
    Vidim da polako braća Gligorići (Zoran i Srđan) angažuju i botove ili sami pišu o sebi komentare. Nije mi jasno otkud Fudbalski klub "Bistrica" na Sajmištu, kad je taj klub bio na Novom naselju, koje pripada Mesnoj zajednici "Bistrica". Čujem i da su i tamo pravili probleme, pa su oterani, a sad osnivaju "sestrinske" i "bratske" firme, da bi pravno manipulisali i sakrivali mnogo toga. Pa nisu oni doneli fudbalsku loptu na Sajmište. Mislim da su preambiciozni, ali očigledno da nemaju pedigre za tako nešto, pa su nečiji igrači. Uskoro će još štošta i svašta izbiti na videlo.
    Mnogo su se nešto, lažno i brižno zauzeli za Sajmište i decu. Mnogo jeftin marketing i EPP.
  • Pera

    21.05.2016 09:14
    Pojeo vuk magarca
    Nema veze da li je ekonomska situacija teska ili laka jer i u najbogatijim drustvima deci i mladima je dostupno besplatno bavljenje sportom.
    Pa ti tereni su do juce bili zajednicko dobro svih gradjana i to moraju da ostanu,za to se ustvari treba boriti.
    Shvatio sam da se i deca za to zalazu,a sad ispade da se radi samo o maloj grupi i da su se roditelji u njihovo ime lepo nagodili.
    I sta sad,hocemo li terati dalje ili je pojeo vuk magarca?
  • u ime generacija sa

    21.05.2016 08:39
    sram vas bilo
    ja ne razumem pravdanje..koliko je generacija raslo na terenima koji su na nekom fantomskom tenderu oduzeti od nas..kako se niste setili da popravite terene..da asfaltirate..sredite ogradu..polomljene i dotrajale golove..ne nego video zlatnu koku..pa ajde da se zaradi..stalo ti je do dece...i ta deca ce odrasti..i sta onda..subotom i nedeljom dolazi grupa ljudi koji su vec kultni igraci na tim terenima..a tajkun im je oduzeo zadovoljstvo staro vise od 20 godina..sram vas bilo da se javljate..stalo vam do love a ne do dece..zasto nije spens dao terene kod univera da se srede..pa to naplacujte..ono nije ruglo..sve se ubudjalo..oronulo..usmrdelo..zalosno je u kakvoj drzavi zivimo..a jos zalosnije da novi sad to radi svojim gradjanima..koliko je turnira tu bilo..radnickih sportskih igara..i onda guzonja dodje i preko noci stavi svoju sapu i kaze moje je..grad treba da je najvise sramota..ma ja i razumem neke odluke..to sve go streber do strebera..nikada se sportom bavili nisu..sta oni znaju sta normalnom coveku predstavlja zadovoljstvo u slobodno vreme..SRAMOTA TREBA DA VAS JE...
  • rekreativac

    21.05.2016 06:47
    ....
    Slažem se da deci treba omogućiti korišćenje terena.Samo bih pitao roditelje,ako ste tako zabrinuti za svoju decu kako vas nikad nema tamo?Pre sredjivanja terena postojale su rupe u ogradi,tako da za vreme igranja utakmica lopta se često nalazila na veoma opasnom putu ispred sajma.Deca su izlazila i pretrčavala ulicu da bi spasila loptu,pravom srećom da je izbegnuta tragedija.Niste pokazali inicijativu da se ograda sredi,niti Vas je bilo tamo da pretrčavate ulicu mesto Vaše dece.Staza za trčanje je u očajnom stanju,a penjalice za naj mlađe u užasnom.Ne postoje toaleti pa svako vrši nuždu gde stigne,malo se potrudite o tome kad ste tako zabrinuti,i dođite tamo kad su i vaša deca.
  • Rekreativac

    21.05.2016 01:00
    Sramota Spensa i Grada
    Nije mi jasno ko su braća Gligorić i uz čiju pomoć manipulišu saopštenjima? Ta igrališta je i Spens oteo od Grada, za vreme vladavine LSV, Branislava Pomoriškog i Dušana Bajića. Bez odluke Skupštine Grada su se, političkim uticajem i "na silu" upisali kao nosioci prava korišćenja igrališta. Neka pokažu odluku. Nemaju je u arhivi. Sramota.
  • Shpritzer

    21.05.2016 00:58
    Za koga ste glasali!?
    Bilo bi baš lepo kad bi grad sredio terene za javnu upotrebu, ali nije! Sredio ih je čovek svojim parama, tj. firma. Ne treba njemu da se žalite, nego protest ispred gradske kuće za sve što vam/nam smeta! U ovom slučaju može ispred spensa, jer je to odluka direktora spensa, njima "pripadaju" ti tereni.
  • Nervirac

    20.05.2016 21:33
    Vratice oni to nekako. Kao nije mu bila namera. Svi se tako vade. To je onaj patriJotski poslovni sistem APP, ako prodje-prodje.
  • Steva

    20.05.2016 21:31
    Bravo naši!

    Drago mi je da vidim da nam građani još uvek imaju inicijative, čak i ako neki tvrde suprotno.
  • zivan

    20.05.2016 21:24
    Zakupac je pokazao dobru volju i puno razumevanja, valja mu pozzeleti da ima uspeha u iznajmljivanju terena odraslima. Ipak, ccinjenica je da grad odrzzavanje terena prebacuje na preduzetnike. Veliko je pitanje hoce li na drugim lokacijama zakupaci biti u mogucnosti da deo termina izdvoje iz poslovnog aranzzmana i besplatno ustupe deci za igru.
  • scarface

    20.05.2016 20:41
    samoinicijativno
    Jeste, samoinicijativno terao decu?!!!??!!?
  • pera

    20.05.2016 20:35
    e tako to rade normalni ljudi. svaka cast obema stranama ako bude istina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna